Cautare

3601 de rezultate pentru "nascuti in ziua 20" (5.33 secunde)
Potrivit informatiilor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, în iulie 2007, judetul avea o populatie de circa 712.000 de persoane.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Deficienta de iod este o problema de sanatate serioasa care poate pune in pericol viata. ... Astfel, deficienta de iod duce la marirea tiroidei, in termeni populari gusa si hipotiroidie. ... •acumularea de kilograme in plus; ... •complicatii in timpul sarcinii.
Joi, 20 noiembrie, cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, va invitam la conferinta de presa care anunta lansarea Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), sub egida Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
Durata optima a somnului a fost indicata intr-un indrumar al National Sleep Foundation din SUA Numarul necesar al orelor de somn de care are nevoie omul in diferitele etape ale vietii sale este cuprins intr-un indrumar publicat recent in Sleep Health, revista oficiala a National Sleep Foundation din SUA, informeaza publichealthwatch.wordpress.com.
Cresterea numarurului de pacienti cu boli rare.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... La nivel european, au fost identificate peste 6000 de boli rare diferite care afecteaza in mod direct viata de zi cu zi a mai mult de 30 de milioane de persoane.
In tara noastra, copiii ar trebui vaccinati obligatoriu contra difteriei, pertusis, tetanos, poliomielita, rujeola, rubeola, oreion (Autoare :
Statele Unite se plaseaza pe locul 33, in acest clasament la care au participat 179 de tari, alcatuit pe baza mai multor criterii, printre care sanatatea maternala, educatia, nivelul veniturilor, statutul femeilor. Finlanda, prima in acest clasament anul trecut, este a doua in acest an.
Mariustuca.ro / In Europa, aproape un tanar din doi sufera de miopie (Autoare: Magda Marincovici) Un studiu efectuat in Marea Brittanie trage un puternic semnal de alarma:
Iar aceste reactii le vor capata in urma faptului ca la randul lor au fost parasiti si au avut perioadele lor de ingrasare cu cea mai buna si scumpa inghetata de pe piata.
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui. ... la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici:
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! TARIF PROMO 595 EURO / PERSOANA Ziua I:
Cum si cand sarbatoresti Ziua Republicii? ... Val Valcu) Pe 30 Decembrie, Stalin si poporul rus ne-au adus o noua sarbatoare in calendar: Ziua Republicii.
Romanii sarbatoresc astazi Ziua Nationala La multi ani, romani! ... 1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale.
Motorul de cautare online Google si-a modificat, duminica, logoul pentru a sarbatori ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI 2014, 1 IUNIE. ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI reprezinta in multe tari o sarbatoare, iar cei mici celebreaza astfel copilaria prin diferite activitati.
"23 Aprilie - Ziua Mondiala a Cartii". Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii. ... in aceasta zi, in anul 1616, au murit Cervantes si Shakespeare.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. ... 20 iulie: ... Ziua Lupului Pricupul are un rol important in coacerea cerealelor, aparandu-le de primejdiile meteorologice.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Am ales ca titlu al acestei declaratii spusele lui Nicolae Iorga deoarece maine celebram Ziua eroilor, o sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul veacurilor pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
AGERPRES / Ziua Limbii Romane, in Capitala: Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
google-analytics.com